Når man ser det hele i bakspejlet
Afslutning....
Vi husker, der på 1. side står, at vi har fået vores børn alene af den grund, at vi ønskede vores egne børn og vores egen familie.
Det er så blevet sådan med tiden - jo mere man hører og ser, jo større indsigt får man - at vi fra tid til anden godt kan få den tanke, at vi har gjort en forskel for vores unger - til den positive side.
Det er også sådan når vi, om aftenen inden sengetid, går vores lille runde for at se om alle nu ligger godt og har dyne på osv., godt kan falde lidt i staver ved et af børnene og tænke, hvor utænkelig det er at forestille sig, hvis han/hun ikke var her.

Som hovedskribent på disse sider, vil jeg (Hanne) afslutte med at fortælle om den gamle leg, der handler om at forestille sig et eller andet. F.eks.: Hvad ville du gøre hvis du vandt en million kr.?
Det hænder man bliver spurgt om, hvordan man skulle have indrettet sit liv, hvis det skulle have været anderledes end  det, som det endte med at blive.
Desværre må jeg skuffe jer allesammen med at sige, at jeg ikke ejer fantasi til at forestille mig det anderledes. Jeg er sikker på, hvis jeg fik mulighed for at gøre mit liv om, så ville det blive nøjagtig det samme igen.

Med hensyn til det at være en familie med 4 børn, som egentlig ikke er noget særsyn nu om stunder, så må vi da retfærdigvis sige, at det indeholder lige dele fis og ballade og hårdt arbejde.
Hvis nogen tror vi altid er udhvilede, kan gå til hvad som helst, ser alle gode film i fjernsynet, går i seng og læser 100 sider i yndlingsbogen, elsker 1/2 time og slukker lyset i soveværelset kl. 23
- SÅ TAGER DE FULDSTÆNDIG FEJL!
Men det er jo altsammen ting, man tage op igen når tiden igen tillader det og vi vil ihvertfald ikke bytte på nuværende tidspunkt.
Hanne, i dobbeltsengen, med alle børnene på en ferietur til Skagen. Januar 2002.